×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Олевську восьмикласник втік з дому через сварку з матір’ю

Днями до міліції звернулася олевчанка із заявою про зникнення 11-річного сина.

n 2608155553Упродовж доби працівники міліції розшукали хлопця та повернули додому.

У ході першочергового з’ясування обставин було встановлено, що Сашко зник ще 18 серпня, однак мати звернулась до міліції лише через три дні після цього. За її словами, того дня між ними сталася суперечка і син у розпалі емоцій пішов з дому, - повідомляють у міліції.

Родина зниклого хлопця відома правоохоронцям через дрібні адмінпорушення. Мати час від часу зловживає спиртним і раніше уже притягувалася до адміністративної відповідальності за невиконання обов’язків по догляду за дітьми.

- Вплив на сина мати втратила давно, відповідно контролювати його дії вона не в змозі, - розповідає начальник ВКМСД УМВС України в Житомирській області Галина Шилова.

Відтак працівники міліції розпочали пошук 11-річного хлопчика із встановлення його друзів та знайомих. Незабаром вдалося знайти таких нових товаришів, з якими, як згодом з’ясувалось, і був увесь цей час втікач.

Як повідомляють у прес-службі УМВС України в Житомирській області , оперативники карного розшуку 22 серпня виявили хлопця в одному з сіл району та, поспілкувавшись з парубком, переконали повернутись додому.

Також провели працівники райвідділу і чергову бесіду з матір’ю хлопця щодо належного догляду та виховання неповнолітнього.

Последнее изменение Среда, 26/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework