×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині посмертно нагородили 5 лісівників

63 працівники державних лісогосподарських підприємств Житомирщини до Дня Незалежності отримали нагороди

n 2608155563від голови державного агентства лісових ресурсів України.

Як повідомляє прес-служба ЖОУЛМГ, в такий спосіб очільник лісової галузі Олександр Ковальчук висловив щиру вдячність лісівникам, які брали участь в антитерористичній операції на Сході нашої держави. «Перед їхньою мужністю та героїзмом ми низько схиляємо голови, а імена тих, хто віддав своє життя, завжди будуть у нашій пам’яті,» - наголосив він.

Отож нагрудні знаки «Відмінник лісового господарства», Почесні грамоти та Подяки Голови вручали в переддень свята у всіх лісгоспах області. На жаль, 5 лісівників нагороджено вже посмертно…

«З початку антитерористичної операції майже 4 сотні наших працівників були мобілізовані до лав Збройних Сил України і з честю виконали або виконують нині свій громадянський обов’язок, - говорить начальник Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Курінський. - Крім того, кожне підприємство і кожен працівник зокрема роблять свій внесок в перемогу. Допомагаємо і армії, і добровольчим батальйонам, і воякам та їх сім’ям, будували фортифікаційні споруди на лінії розмежування, надаємо допомогу у відбудові населених пунктів на підконтрольній Україні території».

Последнее изменение Среда, 26/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework