Боєць Житомирської 95-ої аеромобільної бригади одружився під час відпустки

Вікторія та Ярослав познайомились ще у школі, зустрічатись почали в 9 класі. Сьогодні їм вже по 21 і урочисто при свідках та рідних пару оголошують чоловіком та дружиною.

Молодий наречений, боєць Житомирської 95-ої аеромобільної бригади, він з 23 квітня служить в зоні АТО, - про це повідомляється на сайті міської ради. 

Побувавши на війні, як розповідає Ярослав, він переоцінив своє життя, переглянув цінності. Коли прийшов в свою першу відпустку - зробив пропозицію руки та серця Вікторії. Пара подала заяву у РАГС та всього за шість днів підготувалася до однієї з найважливіших подій в своєму житті.

Через декілька днів Ярославу повертатися на Схід, він командир автомобільного відділення, у підпорядкуванні 11 людей, 14 автомобілів. Перевозять військових, паливо, набої, харчі. До відпустки хлопець ніс службу на горі Карачун і у Слов’янську, каже, що не раз потрапляв під обстріли.

Віка закінчила інститут медсестринства і працює в обласній лікарні. Дівчина вже почала задумуватись над тим, щоб також йти до війська медсестрою

Пара, не дивлячись на свій юний вік, вже пройшла випробовування часом. Свого коханого Віка чекала рік зі строкової служби, вже після неї Ярослав пішов відразу на контракт та буквально, через 2 місяці поїхав в зону АТО.

Привітали молодят із одруженням перший заступник міського голови Сергій Сухомлин та голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський. Представники влади висловили слова вдячності молодому військовому, а парі побажали пройти довгі роки щасливого подружнього життя. Зі словами, щоб завжди залишалися на зв’язку, молодятам подарували сучасні смартфони, які дозволять їм не тільки чути, але й бачити один одного через відеозв’язок Skype.

 

Последнее изменение Понедельник, 04/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework