×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бердичівлянка поштою отримала посилку із коноплею

Працівники Бердичівського МВ УМВС вилучили посилку у 24-річної жительки райцентру 25 серпня.

n 2708155567У пакунку знаходилась подрібнена наркосировина.

Як повідомляють у прес-службі УМВС України в Житомирській області, інформацію про можливе надходження до Бердичева посилки із сумнівним вмістом міліціонери отримали із оперативних джерел. Перевіривши її, з’ясували час прибуття та стали очікувати на отримувача.

25 серпня увечері оперативники міськвідділу затримали на виході із відділення пошти дівчину, яка прийшла за пакунком. 24-річна жителька райцентру каже, що нічого не знала про вміст посилки. В її присутності та за участі понятих з пакунку було вилучено близько півстакана рослинної маси, ззовні схожої до подрібнених конопель. Наразі наркосировину направлено на відповідне експертне дослідження.

Триває з’ясування всіх обставин. Попередня кваліфікація події - ч.1 ст. 309(Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. У ході досудового розслідування встановлюється відправник посилки та її подальше призначення.

За чинним законодавством подібні дії караються штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3-х років.

Последнее изменение Четверг, 27/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework