×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Машковський заявив, що районні чиновники не справляються з оформленням субсидій

За законом субсидію мають оформити в 5-тидений термін.

i 27081581 1Міністерство соціальної політики визнало Житомирську область, як одну із тих, що дотримуються графіку призначення державної допомоги. Проте, голова Житомирської ОДА Сергій Машковький заявив, що не бачить особливого контролю у наданні субсидій з боку місцевих органів самоврядування. Керівництво районів не спілкується з мешканцями, тому і не знає з якими проблемами доводиться стикатися людям.

Тому, 27 серпня була скликана робоча нарада Житомирської ОДА з питання нарахування житлових субсидій населенню.

За розрахунками мінімум 136 тисяч сімей до жовтня місяця мають отримати субсидії. Але тільки 105,2 тисячі заявок опрацьовано. Основною проблемою не доопрацювання є те, що громадяни недостатньо проінформовані з даного питання. Надання субсидій має проходити з мінімальним залученням громадянина до процесу.

Але місцеві органи, не бажають йти на компроміси, і робити все можливе виконувати свою роботу. Тому п’ятиденний термін отримання субсидій може затягуватися на декілька місяців.

Найгірші показники у наданні житлових субсидій є Овруцький та Ружинський райони.

Програма житлових субсидій є головним механізмом забезпечення соціального захисту населення в умовах підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги. Це дасть змогу гарантувати малозабезпеченим громадянам стабільні витрати на оплату житлово-комунальних послуг незалежно від зміни вартості послуг.

Ірина Маринюк

i 27081581 2

i 27081581 2

i 27081581 2

Последнее изменение Четверг, 27/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework