×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Малині рятувальники роз’яснюють жителям правила безпечного поводження з вогнем

Під час заходу фахівцями ДСНС проінструктовано 250  дорослих та 134 дитина.

n 2808155602З метою запобігання виникнення надзвичайних ситуацій та подій, загибелі та травмування людей на них, упродовж тижня рятувальниками Малинського районного сектору спільно із представниками влади проводились пожежно-профілактичні відпрацювання сіл Устинівської та Іванівської сільських рад. Як завжди, особлива увага приділялась багатодітним, малозабезпеченим, одиноким жителям та громадянам похилого віку.

Як повідомляють  в У ДСНС у Житомирській області, при обстеженні житлових будинків було виявлено ряд чинників, що можуть призвести до виникнення пожежі та загибелі людей. Зокрема, найпоширеніший недолік - у будівлях перед топковим отвором на горючій підлозі відсутній металевий лист.

Перевіряючими, відповідно виявленим недолікам, одразу вказувалось на них, а також проводились профілактичні бесіди з мешканцями обстежених будинків. У кожній оселі, де побували рейдовики, були залишені листівки та експрес-інформації з правилами безпечного поводження у побуті та на вулиці. Окрему увагу рятувальники приділяли вибухонебезпечним знахідкам та спалюванні сухої трави.

В кожному селі працівники ДСНС спільно з представниками лісгоспів провели наради з голова сільрад та депутатським корпусом щодо пожеж, які виникли через спалювання сухостою та необережне поводження з вогнем.

n 2808155602 1

n 2808155602 1

Последнее изменение Пятница, 28/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework