Житомирщина знову в жалобі – троє загиблих

Жителі Житомирщини з болем і тривогою приймають повідомлення про загибель в зоні проведення антитерористичної операції своїх земляків-військовослужбовців. Вони героїчно віддають своє життя, повертаючи мир у східні регіони України.

Минулими вихідними рідні, друзі, бойові побратими та всі небайдужі громадяни попрощалися із бердичівлянином – солдатом Романом Вікторовичем Абрамовим, який народився 16 серпня 1986 року. В Романа залишилися батьки, дружина та 2 синів, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

В останню дорогу провели солдата Івана Вікторовича Тимощука із села Сусли Новоград-Волинського району. Він народився 23 вересня 1988 року. У загиблого залишився батько.

Найближчим часом на Житомирщині поховають ще трьох загиблих військових. Перемоги над бойовиками і повернення додому не дочекалися:

солдат Роман Васильович Власюк – народився 20 серпня 1989 року. У селі Городище Черняхівського району в нього залишилися мати та сестра;

рядовий Віталій Зенонович Медушевський – народився 1 травня 1974 року. Батьки, дружина та донька Віталія проживають у селищі міського типу Довбиші Баранівського району;

рядовий Костянтин Леонідович Дронговський – народився 10 лютого 1984 року. У селі Кам’яний Брід Баранівського району у загиблого залишилися батько, дружина та донька. 

Висловлюємо щирі співчуття сім’ям загиблих.

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework