×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Кількість пожеж на Житомирщині в порівнянні з минулим роком зросла майже в 100%

Спекотна погода та відсутність опадів у більшості регіонів України негативно вплинули на пожежу ситуацію, в тому числі і в нашій області.

n 3108155612Як повідомляють у ДСНС Житомирщини, до пожеж в побуті додалися масові загоряння сухої трави ті лісової підстилки.

Нагадаємо, що на Житомирщині продовжує утримуватись найвищий 5 клас пожежної небезпеки. В порівнянні з минулим роком кількість пожеж зросла майже в 100%. С початку року виникло 2611 згорань, з них 802 в екосистемах.

На найближчі дні очікується, що температура повітря залишиться високою. Тож рятувальники закликають неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки!

Категорично заборонено розводити багаття та спалювати післяжнивні залишки, навіть у приватних домоволодіннях. Також слід пам’ятати про небезпеку паління і не використовувати відкритий вогонь поблизу хлібних і лісових масивів.

У місцях збирання врожаю повинна чергувати пристосована для цілей пожежогасіння техніка. Поля мають бути обкошені та оборані для запобігання перекидання на них пожеж від займань сухої трави чи викинутого недопалка.

Кожен працівник сільськогосподарського підприємства повинен знати порядок дій на випадок виникнення пожежі і вміти користуватися первинними засобами  пожежогасіння. Від пильності кожного з нас залежить безпека усієї області!

Також нагадаємо, що через підвищену пожежну небезпеку в області обмежено доступ громадян до лісу та призупинено мисливський сезон.

Последнее изменение Понедельник, 31/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework