×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Демобілізований боєць: Навчився витримки та відчув, що таке взаємодопомога та надійне плече товариша

У Бердичеві звільнили у запас близько 100 мобілізованих.

n 09091557479 вересня на території військової частини – польова пошта В3231, що у Бердичеві, на підставі Указу Президента України № 328/2015 «Про часткову мобілізацію» у Збройних Силах України провели звільнення у запас близько ста військовослужбовців, призваних для проходження військової служби на особливий період у ході 3-ї хвилі мобілізації.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Слова вдячності військовослужбовцям, які чесно та сумлінно служили Вітчизні протягом року, покинувши свої сім’ї та рідні домівки, висловив тимчасово виконуючий обов’язки командира військової частини – польова пошта В3231 полковник Михайло Васильович Мужук: «…Ви гідно несли звання українського захисника … та подали достойний приклад своїм наступникам. …Сьогодні ми з великою вдячністю та гордістю можемо назвати Вас своїми побратимами. Щиро дякую за чесну і самовіддану службу!».

Кращим військовослужбовцям, які показали приклад служіння Батьківщині щодо захисту її суверенної цілісності, були вручені грамоти та оголошена подяка. Т.в.о. начальника штабу майор Олександр Коропченко оголосив святковий наказ командира військової частини – польова пошта В3231 №1591 від 28.08.2005 р. про заохочення особового складу з нагоди звільнення з військової служби у запас.

n 0909155747 1

Особливий період, зокрема рік мобілізації, залишив свій відбиток у серці кожного військовослужбовця, котрий сьогодні йде у запас. Тому на останок демобілізовані з гордістю та помітним хвилюванням ділилися своїми враженнями та здобутим досвідом зі своїми наступниками.

«Навчився витримки. Відчув, що таке взаємодопомога та надійне плече товариша. За період моєї служби я жодного разу не зіштовхнувся з таким ганебним явищем як "дідівщина". На війні воно неможливе. Тому що без взаємодопомоги там просто не вижити. І, мабуть, це найголовніше. Наступникам побажаю вертатися додому живими й здоровими», ‒ поділився рядовий Андрій Омельченко.

У запас пішли ті, хто не з розповідей знає, що таке війна. Ті, хто не одноразово був на передовій, захищаючи наш спокій, відвойовуючи по праву нам належне мирне небо.

Нещодавно на зміну 3-й та на допомогу 4-й і 5-й хвилям до військової частини ‒ польова пошта В3231 прибула 6-а хвиля мобілізованих.

n 0909155747 1

Последнее изменение Четверг, 10/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework