×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Десантники віддали волонтерську допомогу сиротам

Військовослужбовці 95 окремої аеромобільної бригади ВДВ ЗС України завітали до Слов’янської загальноосвітньої школи-інтернату №1.

n 1409155771Віддали сиротам 13 ящиків з печивом і цукерками, які волонтери зібрали для військових.

Про це повідомляє прес-служба 95 окремої аеромобільної бригади.

– Розвідникам 95 бригади волонтери привезли ящики з солодощами. Командир підрозділу одразу сказав: все це ми віддамо сиротам, - розповів офіцер бригади. – Ми всі погодились і не пошкодували. Тільки заїхали у двір інтернату, як на нас зустріли десятки дітей, почали стрибати на руки, обнімати. Ми ледь стримували сльози.

У Слов’янській загальноосвітній школі-інтернаті живуть і навчаються кількасот дітей, позбавлених батьківської опіки. Є такі, чиї батьки загинули внаслідок обстрілів терористами міст Донбасу.

- Ці діти знають, що таке війна не з телевізора. Російські найманці вбили їхніх батьків, знищили їхні домівки, забрали дитинство. І неспроста ці діти радіють людям у формі, бо знають: там, де ми – буде спокійно, - розповідають десантники. – Вони не хотіли нас відпускати, просили заїжджати частіше. У відповідь ми пообіцяли, що повернемось з подарунками ще не раз.

n 1409155771 1

n 1409155771 1

Последнее изменение Понедельник, 14/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework