×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Понад 16 мільйонів гривень виділили депутати на охорону здоров’я

10 вересня під головуванням голови обласної ради Віталія Француза та за участі голови облдержадміністрації Сергія Машковського відбулося засідання 33-їсесії Житомирської обласної ради.

n 1409155788Про це повідомляє прес-центр УОЗ.

На сесійному засіданні були присутні народні депутати України – Володимир Арешонков, Павло Дзюблик, Юрій Павленко, Вадим Кривенко, голова, заступники голови, директори департаментів, начальники управлінь, відділів облдержадміністрації, голови районних рад, міські голови, голови райдержадміністрацій, міські, селищні, сільські голови, керівники обласних об’єднань, організацій та установ, представники засобів масової інформації.

За словами депутатів обласної ради, під час сесії вони офіційно отримали ствердну відповідь про те, що тендер з купівлі комунального магнітно-резонансного томографа (далі – МРТ) відбувся та з його переможцем – нідерландською фірмою Philips – підписаний відповідний договір. Уже до кінця поточного року це медичне обладнання буде скомплектовано заводом-виробником і доставлено до нас. А у перші дні нового року 24 години на добу МРТ розпочне практично безкоштовне обстеження усіх потребуючих такої діагностики жителів області. У найгіршому випадку людям доведеться сплатити за витратні матеріали від ста до чотирьохсот гривень, а не півтори тисячі і більше, як зараз.

На сесії розглянуто 84 питання. Зокрема, депутати проголосували за внесення змін до обласного бюджету на 2015 рік, відповідно до якого на галузь охорони здоров’я області спрямовано 16 мільйонів 445 тисяч гривень. Так, наприклад, на потреби обласної клінічної лікарні ім.О.Ф.Гербачевського виділено більше 6 мільйонів 497 тисяч гривень, обласного онкологічного диспансеру – понад 3 мільйони гривень. Більше 2 мільйонів гривень отримає обласна база спеціального медичного постачання. До обласного стоматологічного медичного об’єднання надійде 535 тисяч гривень, а до обласної дитячої клінічної лікарні - майже півмільйона гривень.

Последнее изменение Понедельник, 14/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework