×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Африканська чума продовжує «косити» свиней на Житомирщині

Вкрай напружена ситуація з розповсюдженням африканської чуми свиней на території України змушує користувачів мисливських угідь вживати радикальних заходів, аби не допустити її поширення на нові території.

n 1509155806Про це повідомляють у прес-службі ЖОУЛМГ.

Про це йшла мова на нараді з користувачами мисливських угідь, проведеній в Житомирському обласному управлінні лісового та мисливського господарства за участю лісівників, представників управління ветеринарної медицини в Житомирській області, управління екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації та державної екологічної інспекції в Житомирській області.

«З початку року на території України зафіксовано 19 випадків африканської чуми диких та свійських свиней, - повідомив начальник відділу мисливського господарства та полювання Держлісагентства України Іван Шеремет. - Це захворювання реєструвалось в 5 областях: Чернігівській, Київській, Сумській Рівненській та Житомирській областях. Тому підставі протоколу засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Кабінеті Міністрів України, на виконання вимоги Держлісагентства України Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства зобов’язало користувачів мисливських угідь області провести депопуляцію дикого кабана».

Последнее изменение Вторник, 15/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework