Мешканці багатоповерхівки в центрі Житомира залишились без газу

Постачання газу в частину квартир будинку було обмежено.

15 вересня близько 13-00 частина жителів будинку по вулиці Адмірала Щастного, 7 залишились без газу.

Двоє невідомих чоловіків, перекрили газові вентелі в будинку та опломбували їх.

На прохання мешканців будинку представитися та показати документи чоловіки відмовились. За їх словами, у будинку будуть проводитися ремонтно-профілактичні роботи. Чоловіки зникли та не з’явилися до кінця дня. Ні працівників газової служби ні службового транспорту біля будинку так і не було.

Самі ж мешканці розповідають, що жодних попереджень чи оголошень про ремонтні або профілактичні роботи на під’їздах будинку не було.

Повернувшись ввечері з роботи жителі будинку були обурені такою ситуацією. Було не зрозуміло чому не має газу.

В аварійній службі 104, диспетчер пояснила, що в будинку проводяться ремонтно-профілактичні роботи і в цілях безпеки частина газових стояків були перекриті.

На запитання, коли буде відновлена подача газу – диспетчер сказала, що в деяких квартирах виявлено несправності і до тих пір поки вони не будуть усунені, постачання газу буде перекрите. Пояснити, що це за несправності, в яких квартирах, та за чий рахунок вони мають усуватися (власників квартири чи газової служби) жінка відповіла, що не володіє такою інформацією і порадили зателефонувати за номером 34-68-35 в «внутрішньобудинкова» службу «Житомиргаз».

Про те, що у будинку проводяться ремонтно-профілактичні роботи сказали і у даній службі. Також, висунули припущення, що можливо в якісь з квартир є виток газу і тому газ було перекрито, але в квартиру працівники видно потрапити не змогли, так як там нікого не було вдома. На питання чи можна поспілкуватися з керівництвом – сказали керівництва на місті не має, всі на виїзді. На телефон відповідають рядові працівники.

На 10 годину ранку 16 вересня в частині квартир постачання газу не має. Ремонтників чи інших представників газової служби ні біля будинку, ні в самому будинку не спостерігається.

Вже другу добу жителі будинку не мають можливості елементарно приготувати їжу, а живуть там, і діти, і пенсіонери.

Газу не має ... і, коли буде відновлено газопостачання відповіді не має...

 

 

Последнее изменение Среда, 16/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework