×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Новограді-Волинському відкрили меморіальну дошку загиблому Герою АТО

Пам’ятний знак розмістили на фасаді ЗОШ №3, в якій навчався загиблий боєць.

n 1609155822 115 вересня 2015 року у Новограді-Волинському відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки патріоту і герою Івану Вікторовичу Тимощуку, який загинув 28 липня 2014 року в ході пошуково-ударних дій в районі с. Степанівка Донецької області.

На церемонію зібралися родина та близькі Івана, представники міської влади, учителі та учні школи, а також небайдужі новоград-волинці, - розповідають у Новоград-Волинській міській раді.

Встановити дошку вирішив педагогічний колектив школи.

Зі слів та спогадів першої вчительки Любов Беляк та класного керівника Наталії Датчук, Іван запам’ятався всім як чуйний, добрий, товариський, щирий та працьовитий учень, прекрасна людина, надійний друг і товариш, добрий і люблячий син. «Він був звичайною людиною, любив життя, багато планував та мріяв. Та коли настав вирішальний час для країни, він без вагань пішов на війну і віддав своє життя за мирне життя кожного з нас».

В рамках заходу учні навчального закладу виконали патріотичні віршовані рядки та пісні. Наприкінці мітингу пам’ять героя вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки.

Довідково: Народився Іван Тимощук 23.09.1988р. у м. Новоград-Волинський. З 1996 року навчався у Новоград-Волинській ЗОШ №3. Після закінчення 9 класу поступив до машинобудівного технікуму. У 2006-2007 рр. проходив військову строкову службу. З 2009 року працював на ТОВ „Церсаніт-інвест“ – моделювальником. У березні 2014 року призваний Новоград-Волинсько-Червоноармійським ОМВК Житомирської області та призначений на посаду кулеметника механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти 1 механізованого батальйону. Загинув 28 липня 2014 року в ході пошуково-ударних дій в районі  с. Степанівка Донецької області. Указом Президента України № 270/2015 від 15 травня 2015 року, "за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі", нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

n 1609155822

Последнее изменение Среда, 16/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework