×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Брусилові маслозавод за забруднення річки сплатить понад 1,1 млн. грн. штрафу

За результатами проведених лабораторних досліджень, у пробах ґрунту виявлено значне перевищення вмісту важких металів та інших речовин, порівняно з природним фоном.

n 1709155845Прокуратурою Брусилівського району, за результатами розгляду звернення представників територіальної громади, в інтересах Брусилівської селищної ради та Державної екологічної інспекції в області, заявлено позов до ТОВ «Брусилівський маслозавод» про стягнення заподіяної державі шкоди на суму понад 1,1 млн грн.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області, установлено, що товариством, у порушення вимог природоохоронного законодавства при поводженні з відходами виробництва, внаслідок скиду неочищених вод забруднено майже 1 га землі, що відноситься до земель запасу смт. Брусилів.

Зокрема, за результатами проведених лабораторних досліджень, у пробах ґрунту виявлено значне перевищення вмісту важких металів та інших речовин, порівняно з природним фоном.

За проведеними спеціалістами Держекоінспекції розрахунками, неочищеними викидами завдано шкоди на суму понад 1, 1 млн грн.  

Наразі заявлений прокуратурою району позов перебуває на розгляді у суді.

Нагадаємо, до Державної екологічної інспекції у Житомирській області надійшло звернення від Брусилівської селищної ради, щодо забруднення поверневих вод та земельної ділянки ТОВ «Брусилівський маслозавод».

Последнее изменение Четверг, 17/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework