×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирщина поповнилася двома Народними героями

17 вересня рятівники Житомирщини урочисто відзначили професійне свято.

n 1709155847Цього дня до Управління ДСНС у Житомирській області завітали представники місцевої та обласної влади, ветерани пожежної охорони і служби цивільного захисту, представники силових структур, громадськість та засоби масової інформації аби привітати представників героїчної професії.

Про це повідомляють в У ДСНС у Житомирській області.

За професійне виконання службових обов’язків, мужність та професіоналізм при ліквідації надзвичайних подій та ситуацій співробітники Управління та його районних підрозділів отримали грамоти та пам’ятні подарунки від обласних та місцевих органів влади.

З початку 2015 року оперативно-рятувальною службою «101» забезпечено оперативне реагування на понад 4,5 тисячі надзвичайних подій та ситуацій, в тому числі 900 пожеж в екосистемах. Врятовано життя 132 мешканцям області. Надана допомога і у ліквідації надзвичайних подій за межами регіону. Зокрема, у розмінуванні зони АТО, гасінні пожежі на нафтобазі у Київській області.

Не залишилися поза увагою і героїчні вчинки простих людей, які ризикуючи власним життям прийшли на порятунок іншим. Так, нагороди за мужність та героїзм, проявлені при порятунку людей удостоїлися двоє сміливців із Житомирщини. Народними героями стали Андрій Чичкало із с. Тхорин Овруцького району, який врятував потопаючу 10-річну дівчинку, а також Вадим Мазур із с. Сінгури Житомирського району, який разом зі своїм товаришем Сергієм Заїкою допоміг вибратися літному чоловіку із крижаної водойми.

Також Житомирська обласна організація Добровільного пожежного товариства України вручила очільнику рятувальників області Ігорю Нікітчуку сертифікат на 25 000 грн. для пошиття бойового одягу нашим вогнеборцям.  

Цього дня надзвичайники хвилиною мовчання віддали шану загиблим колегам, а також поклали квіти до пам’ятника «Пожежним, які врятували світ» та на могилу колишнього начальника Управління ДСНС Житомирщини Володимира Герговського.

n 1709155847 1

n 1709155847 1

Последнее изменение Четверг, 17/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework