×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі практично всі ЗОШ будуть обладнані камерами відеоспостереження

Вже найближчим часом визначать переможця згаданого тендеру, після чого буде укладена відповідна угода.

n 2409155932Про це повідомляє «Житомирська Хвиля» із посиланням на начальника управління освіти Житомирської міської ради Валентин Арендарчук:

"В рамках проекту "Безпечне місто" ми вже провели тендер, який допоможе нам разом з конкурсною комісією визначити переможця для встановлення камер відеоспостереження на наших школах для того, щоб покращити безпеку наших дітей та наших закладів освіти".

Валентин Арендачук відзначає, що вже найближчим часом визначать переможця згаданого тендеру, після чого буде укладена відповідна угода:

"Це буде у нас єдина система яка буде складовою частиною у системі відеоспостереження проекту "Безпечне місто". Це будуть системи спостереження на вулицях міста і на закладах медицини, які будуть об’єднані в єдину мережу".

Нагадаємо, на засіданні виконавчому комітеті Житомирської міської ради, 16 вересня, начальник управління Валентин Арендарчук заявив, що коштів на обладнання шкіл охоронною системою в міському бюджеті на цей рік непередбачено в міському бюджеті на цей рік непередбачено. Батьки самостійно за власний кошт встановлюють камери відеоспостереження та наймають приватні служби охорони.

Последнее изменение Четверг, 24/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework