×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Житомирському районі знайшли 120 мм артилерійський снаряд

23 вересня групою піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини проведені роботи щодо знищення низки вибухонебезпечних предметів

n 2409155938виявлених напередодні пересічними громадянами.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Так, сільський голова села Глибочок Житомирського району, прямуючи на роботу, помітив небезпечну знахідку у висохлому болоті, що знаходиться на території населеного пункту. Чоловік відразу ж сповістив про це місцевих рятувальників та до їх приїду охороняв ВНП. Прибулі фахівці ідентифікували знайдений вибухонебезпечний предмет як 120 мм артилерійський снаряд часів минулої війни.

А у селі Вільшанка Чуднівського району місцева мешканка натрапила на ВНП, пораючись на власній присадибній ділянці. Жінка відразу ж зателефонувала правоохоронцям, а ті, у свою чергу, сповістили про це бійців ДСНС. Небезпечною знахідкою виявилася ручна граната часів минулої війни.

Загалом, з початку року, піротехніками Управління ДСНС в області вже знищено понад 1020 одиниць різноманітних вибухонебезпечних предметів, які були виявлені пересічними громадянами та становили загрозу для життя та здоров’я.

Последнее изменение Четверг, 24/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework