×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі прокуратура виганяє зі своїх домівок десять родин

Десять родин на вулицю виселяє житомирська прокуратура.

n 2509155968Аби купити житло, люди витратили чималі гроші, а тепер їх переконують, що помешкання належать державі.

Гроші на квартиру молода сім'я Голобородько збирала 8 років. Після ремонту їх помешкання тепер коштує 65 тисяч доларів. Але щастя тривало недовго. Через декілька місяців після новосілля прокуратура наклала на квартиру арешт. Родина переконана, що їхню оселю хоче прибрати до рук місцевий прокурор. Останні 4 роки сім'я провели в судових тяганинах, відвойовуючи свою домівку, - йдеться у сюжеті Телеканалу «24».

У прокуратурі виправдовуються: квартира начебто призначалась для чорнобильців і будувалась за державний кошт. Держава виділила на пільгове житло 10 мільйонів гривень. А забудовник ці квартири продав.

Родина Голобородько приїхала скаржитись на прокурорів до ГПУ. З собою привезли документи на квартиру. Папери підтверджують: житло придбали законно. Адвокат пояснює, що прокуратурі зручніше нападати на власників квартир, аніж розбиратися зі збанкрутілим забудовником.

Наталя з чоловіком вже пройшла через 6 судів. У жовтні розпочнеться сьомий. Але витрати на суд та адвоката коштують дорого. За ці кошти скоро можна буде придбати нове помешкання.

Последнее изменение Пятница, 25/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework