×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У ЖДТУ пройшов конкурс проектів нових технологій

У Житомирському державному технологічному університеті нещодавно відбувся фінал конкурсу проектів «MtechChallenge», який присвятили застосуванню нових технологій.

n 2809155986У конкурсі взяли участь студенти напрямів підготовки «Програмна інженерія» та «Комп’ютерна інженерія» факультету інформаційно-комп’ютерних технологій.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського державного технологічного університету.

Кожній  команді була надана назва певної технології, яку протягом тижня потрібно було самостійно вивчити і підготувати демонстрацію, як вона працює. Також  необхідно було розробити фізичний прототип, який ілюструє використання технології на практиці.

Організувати процес підготовки допомагали ментори (студенти другого та третього курсу), які виконували роль менеджерів проектів.

Презентувалися команди такі технології: Smart Education, «Інтернет-речей», Big Data, 3Д-друк, Smart City, криптовалюти, Smart Energy Grid.

Оцінювання проектів проводило журі, до складу якого входили:

Перемогу, за рішенням журі, отримала команда «NewSystemGroup» з проектом на тему «Big Data». Призерами також стали  команди «Infinity» та «Invisible» з проектами «Інтернет-речей» та «3Д-друк» відповідно.

Усі  переможці отримали призи та грамоти від організаторів конкурсу, а ТзОВ «ІСМ Україна» – подяку від Житомирського державного технологічного університету за допомогу в організації конкурсу.

Последнее изменение Понедельник, 28/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework