×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Місцеві громади Житомирщини отримали 167 мільйонів гривень земельного податку

Протягом восьми місяців 2015 року до місцевих бюджетів Житомирської області надійшло 167 мільйонів гривень плати за землю.

n 2809155987Власники та орендарі земельних ділянок відрахували в бюджет на 49 мільйонів гривень, або 42%  більше, ніж за аналогічний період минулого року. 

Про це повідомляє сектор комунікацій ГУ ДФС у Житомирській області, зокрема платники земельного податку та орендної плати за землю - юридичні особи спрямували в місцеві регіону 140 млн. грн., а підприємці - фізичні особи та громадяни – 27 млн. грн. Зростання надходжень по кожній з цих груп платників порівняно з минулорічними показниками становить 43 та 36 відсотків відповідно.

Нагадуємо, що плата за землю плата за землю є обов’язковим платежем у складі податку на майно і включає в себе два види обов’язкових платежів – земельний податок та орендну плату. Перший повинні сплачувати власники землі та землекористувачі, другу – орендарі земельних ділянок, як фізичні, так і юридичні особи.

Оскільки цей податок є одним з бюджет оформуючих для місцевих громад, фахівці органів ДФС області приділяють особливу увагу тому, щоб усі власники та орендарі земельних ділянок, які використовують їх для ведення бізнесу, сплачували земельний податок вчасно та в повному обсязі.

Последнее изменение Понедельник, 28/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework