×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

До зими на Житомирщині заготовили 20,2 тис. т. піску 0,7 тис. тон технічної солі

На розширеній нараді, що пройшла 29 вересня, під головуванням голови Житомирської обласної державної адміністрації Сергія Машковського

n 2909156003піднімалося питання підготовки дорожньо-мостового господарства області до роботи в осінньо-зимовий період.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Раціональна мережа автомобільних доріг загального користування Житомирської області становить 8548,3 км. На балансі служби автодоріг знаходиться 551 мостів і шляхопроводів.

Організацією, яка забезпечує повний комплекс робіт з зимового утримання автомобільних доріг загального користування, є ДП "Житомирський облавтодор".

За словами першого заступника начальника служби автомобільних доріг Ігоря Костюка у Житомирській області, до осінньо-зимового періоду заготовлено: 20,2 тис. т. піску (33,5% від потреби) та 0,7 тис. тон технічної солі (9,7% від потреби), техніка підготовлена на - 80%.

«Якщо коротко, то це занадто низький показник підготовки. Прошу керівництво ДП «Житомироблавтодор» звернути на увагу та негайно виправити становище поки іще є час і погодні умови дозволяють», - сказав Сергій Машковський.

Голова ОДА дав доручення керівництву ДП «Облавтодор» привести у належний стан снігоприбиральну техніку та забезпечити нормативною потребою в піщано-соляній суміші і реагентів для боротьби з ожеледицею, укласти договори з підприємствами та установами різних форм власності на залучення додаткової техніки у разі її потреби.

Последнее изменение Вторник, 29/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework