×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Водоканал просить в міської ради 1.5 млн. грн. на будівельні матеріали і запчастини

На підприємстві готуються до зими.

n 3009156007Як повідомляють в КП «Житомирводоканал, дестабілізуючим чинником при веденні аварійно-відновлювальних робіт в осінньо-зимовий період зазвичай стає зношеність техніки, яка може призупинити ліквідацію аварії, а будь-яке зволікання з вимушеним обмеженням водозабезпечення болісно сприймається споживачами. Транспортний парк водоканалу на 80 відсотків є замортизованим, однак профілактичні та ремонтні роботи, які було цьогоріч проведено, дають можливість розраховувати на належну роботу автомобільної та спеціальної техніки водоканалу. На ремонт автотранспорту витрачено 130 тис. грн. Під час робочого візиту на підприємство заступника міського голови С.І. Сухомлина вивчалось і обговорювалось питання оновлення автотракторної техніки водоканалу.

Усунення аварій на міських мережах в осінньо-зимовий період потребує більшої оперативності, а відтак, і наявності запасу будівельних матеріалів, запчастин тощо, що дасть змогу ремонтним бригадам працювати більш ритмічно. Для поповнення статутного капіталу і придбання необхідних матеріалів КП “Житомирводоканал” звернулося до міської ради з клопотанням про виділення 1,5 млн грн.

Окремим напрямком у підготовці підприємства до осінньо-зимового періоду є усунення або зведення до мінімуму причин на тих проблемних ділянках мереж у місті, які, за прогнозами фахівців, дають підвищену аварійність. Методом повної перекладки було кардинально вирішено питання на 620 метрах аварійно небезпечних ділянок мереж. До кінця року планується перекласти ще 700 метрів.

В рамках підготовки підприємства до осінньо-зимового періоду здійснено значний обсяг робіт з утеплення виробничих приміщень, теплотраси, продовжено роботу з переведення котелень на тверді види палива. Усі ці заходи, окрім створення комфортних умов для роботи персоналу, мають дати значний економічний ефект. Керівництво водоканалу тримає питання підготовки підприємства до зими під постійним контролем.

n 3009156007 1

Последнее изменение Среда, 30/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework