×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі головний лікар «закривав очі» на корупцію у лікарні та в цей час видавав премії свої дружині

Лікар не повідомив керівництво про наявний конфлікт інтересів у службовій діяльності та водночас підписав наказ про преміювання дружини.

n 3009156028Як повідомляє УПЗСЕ УМВС України в Житомирській області, 30 вересня працівники Управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС Житомирщини склали протокол про адміністративне корупційне правопорушення, вчинене головним лікарем.

Адміністративні матеріали відносно 60–річного чоловіка складені за порушення вимог ст. 14 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».

У ході перевірки встановлено, що головний лікар однієї з медичних установ, достовірно знаючи, що у службовій діяльності виник конфлікт інтересів, пов'язаний з прямим підпорядкуванням дружини, завідувачки відділенням, не вжив заходів  для його усунення. Окрім того, посадовець ще й видав наказ про її преміювання.

Відтак відповідно до ст. 172-7 (Порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів) Кодексу України про адміністративні правопорушення чоловікові загрожує штраф у сумі від 200 до 400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 

Нині адміністративні матеріали направлено на розгляд суду.

Последнее изменение Четверг, 01/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework