×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Кривава ніч у Бердичеві: грабіжники порізали жінку та відправили до реанімації 14-річного хлопчика

До таких наслідків призвела жахлива подія, що сколихнула невеличке місто Бердичів.

n 3009156039Цієї ночі, близько 23.00, до пенсіонерки 1945-го року народження, жительки будинку по вулиці 30-річчя Перемоги вдерлися невідомі люди і почали грабувати.

Як повідомляє «Ріо Бердичів», брали злодії не гроші, техніку чи дорогоцінності, як зазвичай, а «хапали» продукти харчування, спустошуючи холодильник. Почувши шум, бердичівлянка прокинулася та побігла на кухню. На превеликий жаль, грабіжники напали на господиню помешкання, нанісши їй ножові порання. Пенсіонерка померла по дорозі до лікарні від серцевого нападу.

Проте на цьому вони не зупинилися. Навіть закривавлене тіло вбитої ними жінки не завадило вбивцям продовжити свою брудну справу. Далі було обікрадено гараж, з якого винесли цінні речі, будинку по вулиці Шолом-Алейхема. Наступним став сусідній до гаражу будинок, в якому, не підозрюючи, що їх чекає, спали мати та її 14-річний син. На свою біду, близько пів на першу син почув гуркіт на кухні. Вийшовши, він побачив чоловіків, які порпаються у його холодильнику. Один з грабіжників наніс ножове поранення підлітку. Крик дитини, який наполохав нелюдів, почула мати та, побачивши свою дитину пораненою, викликала швидку та міліцію.

Юнака прооперували в міській лікарні. Як сказали лікарі, стан хлопця стабільно важкий.

Порушено кримінальне провадження, тривають оперативні дії по пошуку злочинців, тому будь-яку інформацію з цього приводу Бердичівський МВ УМВС надати поки не може.

Последнее изменение Четверг, 01/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework