×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Для житомирян подорожчає домашній телефонний зв'язок

В Україні з 1 жовтня в середньому на 17,5% підвищаться тарифи на фіксований місцевий зв'язок (абонплата за обслуговування домашніх телефонів).

n 3009156042Про це в четвер, 1 жовтня, повідомили в Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, - передає «Високий замок».

«З ініціативою про підвищення тарифів до комісії звернулося ПАТ «Укртелеком». Оператор пропонував підвищити тарифи на 25%. Вивчивши питання, в тому числі і на засіданні робочої групи, комісія прийняла рішення підвищити тарифи в середньому на 17,5%», – повідомили в НКРЗІ.

Варто зазначити, абонентна плата на місяць за тарифом «Домашній базовий» на даний момент складає 39,91 грн (міста та райцентри), 31,58 грн (села та селища міського типу).  Відповідно після підвищення тарифів абонплата буде складати 46,90 грн у містах та 37,11 грн у селах.

Зміни набудуть чинності після реєстрації документів у Міністерстві юстиції.

Нагадаємо, до універсальних телекомунікаційних послуг належать: підключення кінцевого обладнання споживача до телекомунікаційних мереж фіксованого зв'язку загального користування (універсальний доступ), послуги фіксованого телефонного зв'язку в межах зони нумерації (місцевий телефонний зв'язок), а також виклик служб екстреної допомоги, послуги довідкових служб і зв'язку за допомогою таксофонів.

Последнее изменение Четверг, 01/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework