Сергій Сухомлин: «Нова поліція – це перший приклад реформи, яка підтримана всіма українцями»

У перший день прийому заявок до поліції Житомира безліч кандидатів виявили своє бажання служити у новій патрульній службі.

З самого ранку вони шикувалися у черги.

«Зараз на даний момент вже подано 1 200 заявок. Це показує дуже велике бажання жителів Житомира змінити і поліпшити систему. Чим більше буде заявок, тим якісніше буде набір. Я думаю, що і в Житомирі хлопці будуть кращі, хлопці будуть щирі, порядні. Це найголовніше зараз», - каже керівник Департаменту патрульної служби МВС України Олександр Фацевич.

Попереду у кандидатів чимало іспитів та випробувань, адже до поліції потраплять лише найкращі.

«Відбір уже почався. Тих учасників, яких я бачив, вони достойні хлопці, я дуже радий, що вони приходять і цікавляться новою поліцією. У них багато запитань, як, що буде далі відбуватися після того, як вони подали анкету, ми їм все розказали як буде. Вони чекають зараз, що їм прийде повідомлення і вони будуть запрошені на наступні етапи», - говорить старший інспектор поліції Києва Сергій Рудзінський.
Нова поліція – це взірець того, як потрібно проводити реформи, переконаний перший заступник міського голови Житомира Сергій Сухомлин.

«Враження дійсно тільки позитивні. Це надія. Надія на зміну в структурі органів внутрішніх справ. Багато хто говорить, що реформи - завжди болючі, що реформи не підтримуються суспільством. Це перший приклад реформи, яка підтримана всіма українцями. Це реальний удар по корупції, це реальна допомога в організації наведення порядку на вулицях міста. Ми бачимо, що і в Києві, і в Одесі, і в інших містах, де ця поліція працює, суспільство абсолютно підтримує, рівень підтримки дуже високий», - зазначив перший заступник міського голови Житомира Сергій Сухомлин.

Ті, хто ще не встиг подати анкету, мають час до 23-го жовтня. Патрулювати вулиці міста 180 поліцейських вийдуть у лютому наступного року.

 

 

 

Последнее изменение Суббота, 03/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework