×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У передмісті Житомира побудували храм, де молитви читатимуться грузинською. ФОТО

Освячено хрест на купол новозбудованого Свято-Георгіївського храму УПЦ Київського Патріахату.

n 0510156078У суботу, 3 жовтня 2015 року, з благословення архієпископа Житомирського і Овруцького Ізяслава, настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору міста Житомира Української Православної Церкви Київського Патріархату, митрофорниний протоієрей Богдан Бойко разом з духовенством звершили чин освячення хреста новозбудованого православного храму «Великомученика Георгія Побідоносця», який розташований на території Олієвської сільської ради, у передмісті.

За освяченням молилися фундатор храму, Георгій Кварацхелія з родиною, парафіяни та будівельники храму, а також брат Олег з міста Чуднів Житомирської області, який подарував громаді хрести.

Перед початком уставного чину освячення хрестів та під час молитви в блакитному небі з'явилося декілька знаменнь Чесного і Животворного Хреста та куля у вигляді різних кольорів, нагадуючи своїм виглядом веселку.

Неймовірне видовище могли спостерігати всі хто були присутні на освяченні. Диво тривало протягом звершення усього чину освячення.
Всі присутні молилися в цей день з великою радістю, дякуючи Господу за милість, що вони дочекалися цього часу, коли на їхньому храмі засяяв золотий хрест.

Після молитви отець Богдан привітав присутніх із знаменною подією освячення хреста, а також пояснив значення Животворчого Хреста Господнього для людського спасіння.

По завершенні освячення усі присутні поклонилися хресту, після чого його встановили на бані храму. Як тільки хрест був поставлений на церкві, небо стало чистим.

Варто згадати, що будівництво церкви розпочато в квітні 2014 року. Храм побудований в грузинському стилі. На даний час тут ще не проводяться богослужіння, але з допомогою Божою в ближчому часі буде проводитися молитва не тільки українською мовою, а також і грузинською. Варто відзначити, що при храмі, стараннями фундатора Георгія Кварацхелія, діє недільна школа.

n 0510156078 1

n 0510156078 1

n 0510156078 1

n 0510156078 1

n 0510156078 1

n 0510156078 1

Последнее изменение Понедельник, 05/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework