×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині кандидати депутати ставлять дитячі майданчики пошкоджуючи кабельними мережами

Чомусь саме дитячими майданчиками бажають запам’ятатися виборцям кандидати під час виборчих перегонів. Не є виключенням і 2015 рік.

n 0510156081Діло на перший погляд виглядає потрібним і корисним. Але ж це тільки на перший погляд! В поспіху робити часто не задумуються над тим, а чи безпечним буде той чи інший об’єкт, який встановлюється для людей. Чи задаються питанням ті, хто відповідальні за встановлення дитячих майданчиків, а чи немає, наприклад, електрокабелю у землі, який може й відразу і не пошкодять при викопуванні ям, але наблизять на небезпечну відстань металеві конструкції до таких кабелів, - повідомляють у прес-службі ПАТ «ЕК «Житомиробленерго».

І що вже є геть безпрецедентним, то це те, що ці розмірковування не є безпідставними. На превеликий жаль, вже є випадки пошкодження електрокабелю під час встановлення саме дитячих майданчиків в Житомирській області. А скільки таких, про які написано вище??? Така собі міна уповільненої дії. Хто може відповісти на ці запитання?

Хто може тепер гарантувати безпеку дітям? Одже, роблячи добру справу, необхідно відповідально до цього відноситися. Принцип «якось буде» - абсолютно має бути виключеним.

Последнее изменение Понедельник, 05/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework