×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

ЖВІ розвиватимуть кібернетичну безпеку та космічні технології спільно із польськими науковцями

З 1 по 3 жовтня 2015 року делегація від Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова, на чолі з начальником військового інституту генерал-майором Юрієм Даником,

n 0810156128перебувала з робочим візитом у Республіці Польща.

Як повідомляють у прес-службі Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова, в рамках зазначеного візиту начальником Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова доктором технічних наук, професором, генерал-майором Юрієм Даником та генералом дивізії, доктором наук, професором, ректором-комендантом Військово-технічної академії імені Ярослава Домбровського Зигмундом Мерчиком, в урочистій обстановці було підписано двосторонню угоду про співпрацю в науково-технічній, дослідницькій та дидактичній сферах.

Угода передбачає здійснення співробітництва за такими напрямками: кібернетична безпека, інженерні системи, програмне забезпечення, криптографія і технічний захист інформації, інформаційні та обчислювальні системи, робототехніка, радіо, радари та електроніка, автоматизовані системи управління, наземні та повітряні автоматизовані системи управління, космічні системи і технології, обробка даних космічних систем, енергетика, геоінформаційні технології, фотограмметрія, оптико-електронні та квантові оптичні системи, нові технології в технічній галузі.

Напрямки співпраці включають проведення таких заходів як:

- проведення фундаментальних і прикладних досліджень у галузі природничих і технічних наук;

- створення наукових праць (книг, енциклопедій та словників, довідників, підручників, навчальних посібників, статей, доповідей, звітів за результатами наукових досліджень і т.д.);

- підготовка і проведення наукових конференцій, семінарів, нарад тощо;

- забезпечення підготовки та навчання наукового персоналу;

- інші наукові та навчальні заходи, які не суперечать чинним правилам та законодавству кожної із сторін.

В ході візиту українська делегація взяла участь у святковому відкритті нового академічного року у Військово-технічній академії імені Ярослава Домбровського, відвідала Залу традицій, де залишила свої підписи у Книзі пам’яті Академії. 

Двостороння зустріч підтвердила взаємне бажання розвивати співробіт-ництво між Житомирським військовим інститутом імені С. П. Корольова та Військово-технічною академією імені Ярослава Домбровського у галузі освіти, науки та поглиблювати співпрацю в питаннях підготовки висококваліфікованих офіцерських кадрів для збройних сил обох держав.

Візит пройшов у теплій та доброзичливій атмосфері.

Последнее изменение Четверг, 08/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework