×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Юний лісоруб з Житомирщини став одним із найкращих в Україні

У 18 Всеукраїнському конкурсі звалювальників лісу, який відбувся на базі Тетерівського лісодосвідного господарства Київського обласного управління,

n 0810156133майстер лісу Повчанського лісництва державного підприємства «Лугинське лісове господарство» Євген Брожко виборов ІІ місце.

Про це повідомляє прес-служба ЖОУЛМГ.

Хто хоч трішки знайомий зі специфікою робіт на заготівлі лісу, той знає, що звалювальник лісу - ключова фігура в бригаді. Недарма йому присвоєно найвищий, 6-ий розряд з оплати праці.

В таких конкурсах Євген – не новачок, адже він уже не раз брав участь в подібних обласних перегонах, а цьогоріч посів І перше місце. Є хлопцеві і в кого повчитися: його батько, теж майстер лісу того ж лісництва, 6 разів виборював першості в обласних змаганнях лісорубів, в минулому році - 4- те місце на Всеукраїнському конкурсі. Як і годиться, син «обійшов» батька. Варто додати, що на етапі звалювання дерева, який конкурсанти вважають найважчим та найвідповідальнішим, Євген показав другий результат серед усіх учасників: і юніорів, і професіоналів!

Це вселяє надію, що в майбутньому на нашого земляка ще чекає багато перемог.

«На разі є над чим працювати, - коментує свій результат наш земляк. – Важливо не лише порадіти досягнутому, а й побачити і проаналізувати всі помилки та недоліки, з тим, щоб попрацювати над їх усуненням»

Последнее изменение Четверг, 08/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework