×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Відомий український вчений-вірусолог відвідав житомирський виш, який закінчив 50 років тому

7 жовтня 2015 року в Житомирському національному агроекологічному університеті відбулася довгоочікувана зустріч з Бойком Анатолієм Леонідовичем,

n 0810156142академіком НААН України, академіком АН ВШ України, випускником 1962 року.

Про це повідомляє прес-служба ЖНАЕУ.

Відомий в світі український вчений-вірусолог, еколог і біотехнолог, автор понад 500 наукових праць, низки патентів, авторських свідоцтв і винаходів, науковий консультант з питань вірусології в наукових центрах Угорщини, Польщі, В'єтнама, Росії, США, провів відкритий семінар за темою «Використання вірусів у біотехнологічних процесах та біобезпека», розповів про науковий доробок українських вірусологів, світові тенденції розвитку науки, патріотизм вчених високого духовного рівня,яким притаманні найглибші почуття із природних людських витоків.

Академік Бойко А. Л. з великою любов’ю і теплотою згадував своїх одногрупників та викладачів вишу, особливу атмосферу, яка панувала в навчальному закладі іще із статусом Інституту. У роздумах про традиції, єдність поколінь агроекологів надав настанови студентам зразка 2015 року.

 «Сьогодні, озираючись на роки проведені у стінах цього навчального закладу, можу сміливо назвати їх одними із найкращих у своєму житті. Я поринув у приємні спогади, думками повернувся у юність, безтурботну і відповідальну, радісні студентські свята й буремний вир життя, - наголошує академік Анатолій Бойко.

n 0810156142 1

 - В Інституті я отримав сформований світогляд, системність мислення, вміння аналізувати, шукати нестандартні рішення. Навчання у виші відіграло важливу роль у формуванні моєї особистості.

Перебуваючи в Університеті я ознайомився з науковими лабораторіями, кафедрами, матеріально-технічною базою, розвитком соціальної інфраструктури, іншими досягненнями вишу і був вражений масштабністю проведеної розбудови та докладених зусиль по створенню умов для забезпечення навчально-виховного процесу.

Приємно усвідомлювати, що молодий і талановитий очільник Університету Скидан О.В., разом із колективом сповнений сумління розбудовувати конкурентну спроможність нашої alma-mater. Організаторський запал, перетворюючі результати проведеної роботи переконують, що майбутнє Університету в надійних руках. Сподіваюся, що успішна робота Скидана О.В. буде запорукою довіри багатотисячного колективу, який делегує йому право виправдати довіру багатьох поколінь випускників – бачити Університет з потенціалом європейського рівня.

Цілі покоління випускників доклали зусиль, щоб добрими справами і добрим словом плекати свій навчальний заклад.  Щиро бажаю студентам і науково-педагогічному складу Університету зберігати і примножувати традиції та духовні цінності нашої alma-mater».

Анатолій Леонідович пообіцяв у подальшому підтримувати ділові наукові зв’язки із Університетом, передавати свої знання молодим перспективним науковцям.

Последнее изменение Суббота, 10/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework