×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі відзначили 25-ту річницю підняття Українського Національного Прапора

7 жовтня 2015 року відбулося урочисті збори, присвячені 25-й річниці підняття Українського Національного Прапора над Житомирською міською радою,

n 0810156143за участі депутатів міськради першого демократичного скликання, представників громадськості. Збори проходили в актовій залі Житомирської обласної універсальної бібліотеки імені Олега Ольжича, - повідомляють у прес-службі Свято-Михайлівського кафедрального собору.

На зібрання був запрошений настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору митрофорний протоієрей Богдан Бойко, який помолився "Отче Наш" і молитву за мир та добробут України разом з усіма присутніми.

Отець Богдан подякував усім депутатам першого скликання за їх підтримку і допомогу у поверненні храму в жовтні 1991 року, оскільки храм був попередньо переданий ТОВ «Знання», а підвал - магазину «Спорттовари» під… склад.

Нагадаємо, що 13 червня 1990 року о 23 годині над містом замайорів синьо-жовтий демократичний прапор України. Житомир став четвертим містом в Україні, де сталась така урочиста та важлива подія.

Синьо-жовтий стяг є одним із найважливіших ознак та атрибутів української самостійної держави. Це наш спільний крок до розбудови незалежної та сильної України.
Цей крок – це визнання поваги до тих людей, які своїми руками творили Незалежність у нашій державі, це ознака національної свідомості та мужності свідомих житомир

n 0810156143 1

Последнее изменение Четверг, 08/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework