×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На кордоні при проведенні спеціальної операції виявили особливо небезпечний наркотичний засіб

Згорток вагою понад 10 грамів вказана особа намагалась перемістити через митний кордон України з приховуванням від митного контролю.

n 0810156148Як повідомляє сектор комунікацій ГУ ДФС у Житомирській області, близько першої години ночі 7 жовтня в пункті пропуску «Виступовичі - Нова Рудня» митного поста «Північний» Житомирської митниці ДФС під час спеціальної операції та проведення митного контролю рейсового автобусу  «SETRA» міжнародного сполучення «Кишинів – Санкт-Петербург», що слідував з Республіки Молдова до Російської Федерації, у громадянина України, посадовими особами митниці із залученням службового собаки було виявлено паперовий згорток з особливо небезпечним наркотичним засобом «марихуана».

Згорток вагою понад 10 грамів вказана особа намагалась перемістити через митний кордон України з приховуванням від митного контролю.

Беручи до уваги те, що в діях громадянина вбачаються ознаки кримінального діяння, передбаченого статтею 305 Кримінального кодексу України, матеріали передані до управління Служби безпеки України в Житомирській області для проведення подальших заходів.

Последнее изменение Четверг, 08/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework