×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Родинам учасників АТО закуплять квартири

Особлива увага приділяється забезпеченню житлом учасників проведення антитерористичної операції на Сході України, у тому числі осіб, які отримали поранення.

n 2010156307«У Головному квартирно-експлуатаційному управлінні Збройних Сил України триває робота з вирішення житлових питань військовослужбовців та членів їхніх сімей. З початку 2015 року військовослужбовці вже отримали 244 службових квартири та 175 квартир для постійного проживання».

Про це сьогодні, 20 жовтня, на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі повідомила помічник Міністра оборони України — прес-секретар полковник Вікторія Кушнір, передає прес-служба облдержадміністрації.

Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак прийняв рішення про спрямування 354,3 млн грн на виплату грошової компенсації.

Протягом жовтня було розподілено 59 квартир у Хмельницькому, Дніпропетровському, Київському та інших гарнізонах.

А на Житомирщині на початку жовтня учасники АТО та члени сімей загиблих отримали 32 квартири. За цим показником область займає перше місце в Україні.

Питання отримання квартир стоїть на особливому контролі у голови облдержадміністрації Сергія Машковського. Недавно було погоджено закупівлю ще 12 квартир зазначеним категоріям громадян. Зокрема, по 4 квартири у Житомирі та Новоград-Волинському і по 1 квартирі у Овручі, Бердичеві, Баранівці та Коростишеві. Також буде закуплено 3 квартири у Попільні в новобудові. Крім того, робоча група направила на доопрацювання варіантів 5 квартир у різних містах області.

Последнее изменение Вторник, 20/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework