×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі правоохоронці та спостерігачі ОПОРИ обговорили шляхи співпраці та комунікації в день голосування

22 жовтня відбувся круглий стіл за участі правоохоронних органів Житомирської області та громадянської мережі ОПОРА щодо побудови робочих стосунків громадських спостерігачів і правоохоронних органів

n 2310156354для більш ефективної комунікації в день голосування 25 жовтня 2015 р.

Громадські спостерігачі ОПОРИ та правоохоронні органи  обговорили  питання побудови плану спільних  дій в день голосування та забезпечення належного реагування міліції на заяви і повідомлення спостерігачів мережі ОПОРА щодо порушення виборчого законодавства.

Координатор мережі «ОПОРА» в Житомирській області Жанна Чмут, проаналізувала перебіг нинішньої виборчої кампанії та озвучила статистичні дані порушень, зафіксованих спостерігачами ОПОРИ по Україні та в області.

Начальник УМВС України в Житомирській області Валерій Рудик зазначив, що  міліції працює у режимі підвищеної готовності та здатна забезпечити спокійне волевиявлення людей. В день виборів забезпечувати безпеку виборчого процесу у Житомирській області будуть 2,7 тис. працівників міліції. Реагуватимуть і фіксуватимуть всі звернення громадян. Водночас ще майже 1000 правоохоронців вийде на чергування у складі добових нарядів, груп реагування, охорони судових установ та ін. у територіальних підрозділах міліції. Також 46 патрульних екіпажів працівників УДАІ супроводжуватимуть перевезення виборчої документації.

В день голосування правоохоронці максимально оперативно реагуватимуть на звернення спостерігачів ОПОРИ та фіксуватимуть порушення виборчого законодавства.

Последнее изменение Пятница, 23/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework