×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі віце-прем'єр-міністр обговорив проблеми військовослужбовців та працівників ЗС України

7 листопада 2015 року Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова відвідав віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

n 1111156636Про це повідомляє прес-служба університету.

Геннадій Зубко ознайомився з навчально-матеріальною базою інституту, системою підготовки військових фахівців, наукових досліджень та зустрівся з колективом військового навчального закладу.

Під час зустрічі обговорювалися проблеми військовослужбовців та працівників ЗС України. Геннадій Зубко відзначив роботу колективу інституту щодо створення високотехнологічного оборонного кластера на Житомирщині, на базі якого буде здійснюватися розвиток і впровадження високотехнологічних сучасних систем озброєння і військової техніки, якісна підготовка фахівців та проведення наукових досліджень за пріоритетними для забезпечення обороноздатності держави напрямами. Він підкреслив, що створення високотехнологічного оборонного кластера на Житомирщині є запорукою розвитку економіки регіону.

В ході зустрічі кожен міг поставити запитання віце-прем'єр-міністру - міністру регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадію Зубку.

n 1111156636 1

Последнее изменение Среда, 11/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework