×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.
JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

До кінця року західна трибуна «Полісся» буде на 85 % реконструйована та забезпечена стільцями

Днями голова облдержадміністрації Сергій Машковський вкотре особисто перевірив, як проходить реконструкція Житомирського центрального стадіону «Полісся».

n 2311156816Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, реалізація проекту здійснюється за рахунок коштів з Державного фонду регіонального розвитку (7314,4 тис. грн) та обласного бюджету (812,7 тис. грн).

Реконструкція стадіону розпочалася у 2013 році з капітального ремонту легкоатлетичного манежу, приміщення якого і знаходиться під західною трибуною.

Незважаючи на складні погодні умови, робота на стадіоні продовжується. Коли зайва волога заважає ремонтним робота, то працівники натягують у цьому місці тент. Вже майже повністю закінчена одна секція, на якій встановлюються стільці. Якщо раніше мова йшла про облаштування трибуни однією тисячею місць, то зараз планується закупити біля 2500 стільців.

Сергій Машковський, оглянувши хід робіт, зазначив:

«Я бачу, що всі терміни, які були задекларовані, витримуються. Ми будемо і надалі інспектувати цей об’єкт, для мене це є принциповим, оскільки вже багато часу стадіон знаходиться у такому занедбаному стані, що через два-три роки можна буде і не піднімати питання про його реконструкцію. Головне завдання сьогодні – не допустити затікання манежу, де тренується багато наших дітей та спортсменів».

Якщо ремонтні роботи будуть і надалі проходити у такому темпі, то до кінця року західна трибуна буде на 85 % реконструйована та забезпечена стільцями.

n 2311156816 1

n 2311156816 1

Последнее изменение Вторник, 24/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework