×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Чуднові утеплюють приміщення районної лікарні

На заходи з енергозбереження з районного бюджету в цьому році було виділено понад 230 тисяч гривень.

n 2511156853"Оскільки лікарня збудована ще 40 років тому, найбільше тут потребували заміни старі дерев'яні вікна, каже головний лікар цього медичного закладу Ігор Лукашенко. – Тож, встановлення нових сучасних металопластикових віконних блоків одразу ж дало свій відчутний результат. "Уже відчувається підвищення температури повітря у денному стаціонарі, поліклініці, в палатах терапевтичного та інших відділень. Поки що не замінені вікна лише в пологовому відділенні, однак ми плануємо це зробити ще у цьому році, або ж у наступному. Проводимо комплекс енергозберігаючих заходів, здійснили частковий ремонт опалювальної системи, замінили непридатні радіатори".

За словами Ігоря Лукашенка, завдяки бюджетним коштам нещодавно нарешті вдалось розв’язати ще одну нагальну проблему, яка не вирішувалась тут десятиліттями - це утеплення даху поліклініки: "Із 1977 року, як побудована лікарня, під дахом поліклініки лежала лише гола плита, яка ніколи не утеплювалась. Ми закупили 800 квадратних метрів теплоізоляційних плит і своїми силами відремонтували та утеплили дах. Вживаємо всіх заходів, щоб нашим пацієнтам було взимку комфортно лікуватися".

Варто наголосити, що торік у Чуднівській районній лікарні було проведено реконструкцію котельні та встановлено потужні твердопаливні котли, що дало змогу не лише поліпшити тепловий режим у лікувальному закладі, а й значно зекономити фінанси. Якщо в минулому році економія коштів становила понад один мільйон 200 тисяч гривень, то в цьому опалювальному сезоні вона очікується удвічі більшою - майже два з половиною мільйона гривень.

 За інформацією «Житомирська хвиля» 

Последнее изменение Среда, 25/11/2015

Похожие материалы (по тегу)

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework