×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Молодший сержант 30-ї бригади: «На тому, що вціліло, втікало командування. А нам сказали вибиратися власними силами»

Військовослужбовці з 30-ї окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського, наразі мають серйозні проблеми, з якими і звернулися до голови облдержадміністрації Сергія Машковського.

 «Ми прийшли до голови облдержадміністрації, аби повідомити про те, що не є дезертирами чи втікачами, – говорить  молодший сержант 30-ї окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського Андрій Бондарчук. – Перед наступом терористів нас напризволяще покинуло командування. Ми практично були в оточенні у російських військових. Під час обстрілу у селі Степанівка Донецької області у нас майже не залишилося техніки».
Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.
Як відомо, бійців 30-ї бригади було направлено у трикутник Красний Луч – Антрацит – Торез. Проте виконати бойове завдання не вдалося. Перший батальйон бригади змушений був залишити облаштовані позиції під загрозою опинитися в оточенні.
«На тому, що вціліло, втікало командування, – продовжує Андрій Бондарчук. – А нам сказали вибиратися власними силами. Деякі хлопці підходили ближче до кордону з Росією, тому що так було безпечніше. Інші отримали поранення від куль терористів.  Частина із них, на жаль, загинули. А зараз у нас невизначений статус. Ми готові після реабілітації повернутися в зону антитерористичної операції і надалі захищати свою країну, але з відповідальними командирами та їхніми чіткими наказами».
Сергій Машковський, вислухавши військових, пообіцяв розібратися у ситуації та допомогти у вирішенні проблем: «Наразі найбільшою проблемою в області є відсутність достовірної інформації. Я беру питання, пов’язані з нашими земляками-військовослужбовцями, на особистий контроль. Адже у ситуації, що склалася, треба вивчати кожен випадок окремо. Я не вважаю позицію бійців виявом дезертирства чи зради».

Последнее изменение Среда, 20/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework