Кам'яне диво природи у Коростишеві. ФОТО

  Для любителів активного відпочинку на природі, скалелазів та тих, хто мріє про проживання у наметах і готування їжі на вогнищі ‒ кореспондент Vlasno.info пропонує відвідати кам'яне диво природи – мальовничий каньйон неподалік міста Коростишів Житомирської області. 

   ‒ Це красиве місце знаходиться неподалік траси "Київ-Житомир", тому найчастіше тут відпочивають гості зі столиці. Не раз місцеві бачили в нашому каньйоні зірок шоу-бізнесу та інших публічних людей. Сам бачив, як тут знімали фільми та кліпи, ‒ розповідає житель Коростишева Максим Каліщук. om 04071624 2

  Коростишівський кар'єр ‒ це озеро, що утворилося штучним шляхом, внаслідок затоплення гранітного кар'єру. Місцеві зізнаються: глибина озера сягає понад 10 метрів. Ходять розмови, що на дні є чимало золотих та срібних речей, бо багато відпочиваючих губили у воді свої коштовності.

om 04071624 2  Не варто забувати і про безпеку, адже окрім природної краси, це місце ще доволі небезпечне, тому не варто розміщувати своє поселення прямісінько під озером. Усі намагаються розміститися у лісочку неподалік. Втім, екстремалам та любителям стрибків зі скель, максимальна висота яких досягає 11 метрів, каньйон в Коростишеві ‒ ідеальне місце. Дуже часто тут проводять різноманітні туристичні квести. 

  Місто Коростишів – це місто граніту. На кожному подвір'ї тут виготовляють памятники з граніту, по всіх районах Коростишева є безліч магазинів для каменярів. ‒ В нас тут майже всі займаються виготовленням виробів з каміння. Що ж робити ще, якщо сама природа подарувала нашому краю таке багатство, ‒ каже Максим Каліщук. Окрім каньйону, неподалік Коростишева, є ще й красивий гранітний карєр та озеро. Ви можете прогулятися мальовничим містом, яке ніби захищають високі сосни та величне каміння. 

om 04071624 2Всі Новини Житомира

1 Комментарий

  • Иринка

    написал Иринка

    Вторник, 04/07/2017

    Осенью там снимали фильм и оставили некоторые элементы декорации. Будет возможность сфотографирую и выложу фотографии

    Пожаловаться
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework