Зупинка в нікуди: як виглядає зараз залізнична станція "Андрушівка". ФОТО

  Андрушівка — вантажна станція Козятинської дирекції Південно-Західної залізниці, кінцева станція лінії від станції Брівки (на дільниці Козятин I — Фастів I) довжиною 22 км. Відстань до ст. Козятин I — 57 км, до ст. Фастів I — 80 км.

  Відкрита у 1926 році. Однак залізниця, на якій розташована станція, була збудована у 1910-х роках, про це свідчить стиль збережних будівель залізничної станції, водонапірної башти та депо.

  Як зараз виглядає станція показали місцеві мешканці на своїй сторінці у Facebook.

  "Наступна зупинка - "в нікуди"! Це світлини колишньої, залізничної станції "Андрушівка". На жаль, колишньої, бо за часи незалежності, тобто 26 років самостійного "керування" довели до такого жалюгідного стану. Що ми бачимо на фотознімках? Нашу неньку-матір Україну. Обкрадену, сплюндровану і понівечену ворогом, як зовнішнім так і внутрішнім. Чим ми можемо пишатись за 26 років незалежності? Знищеними та непрацюючими підприємствами гігантами: цукрозавод (працював навіть під час другої світової війни), спиртозавод, цегляний завод, сільгосптехніка, комбікормовий інш. Що побудовано нового за роки незалежності? Центр зайнятості, реконструйовано колишній кінотеатр в школу мистецтв майже за 8 млн. грн.,кілька підприємців збудували собі розкішні магазини, кафе, бари", - пишуть андрушівчани.

om 20101703 2

om 20101703 2 om 20101703 2 om 20101703 2 om 20101703 2

Новини Житомира

 

 

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework