Осінній відпочинок на природі: кращі місця Житомира

  Минають останні теплі осінні дні і це чудовий привід провести час з родиною на природі. Пропонуємо Вам чудову альтернативу "відлежування боків на дивані" -  п`ять варіантів корисного відпочиноку за містом.

  1. Містечко відпочинку “Грінвуд”. Саме тут на Вас чекає затишок, свіже повітря, вогнище, річка та чудові краєвиди. Також на території містечка облаштований дитячий майданчик, є прокат велосипедів та човнів. Містечко Грінвуд знаходиться за адресою: село Тетерів, Житомирська область, провулок Джерельний, 11. Графік роботи: з 10:00 по 22:00.

om 06111707 2

  2. Комплекс сімейного відпочинку “вДрова”. Тут ви знайдете поєднання приємного з корисним, адже комплекс розташований у сосновому лісі, поряд з річкою та озером. Для дітей передбачено ігрові майданчики та розваги. Комплекс знаходиться за адресою: Житомирський район, село Кам’янка, 2-ий провулок Арзаманіка, 27. Графік роботи: цілодобово.

om 06111707 2

  3. Ресторан в українському стилі “Корчма”. Жива музика, оригінальний інтер'єр та смачні страви - місце де, ви зможете насолодитис. Ресторан “Корчма” знаходиться за адресою: вулиця Михайла Грушевського, 26. Графік роботи: з 11:00 до 01:00.

om 06111707 2

  4. Ресторан-готель “Стара Губернія”. Заклад знаходиться у сосновому лісі та облаштований в міщанському стилі, хоча справжніх антикварних деталей в інтер'єрах небагато. Фонова музика - старовинні російські романси та по вихідним працюють аніматори з дітьми. Адреса: об’їздна траса Київ-Чоп, поворот на с.Вереси. Графік роботи: цілодобово.

om 06111707 2

  5. Готельно-ресторанний комплекс “Царівка”. У цьому закладі гості можуть прогулятися в сосновому лісі, відпочити на літній терасі біля озера або провести час в лазні з басейном. Також на території комплексу є дитячий міні-майданчик. Знаходиться комплекс “Царівка” за адресою: Коростишів, село Царівка, 92-й км траси Київ-Житомир-Чоп. Графік роботи: цілодобово.

om 06111707 2

  Кожний заклад вартий того, щоб туди завітати, адже кожен із них має свої особливості та зроблений у власному унікальному стилі. Також плюсом всіх цих варіантів є те, що це відпочинок на свіжому повітрі і ви можете брати з собою свою малечу і спокійно відпочивати.

Джерело: the-province.info

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework