Ольга, древляни та палаючий Іскоростень в історичній реконструкції від Star Media

  В 2008 році компанія Star Media випустила цикл анімаційних фільмів у жанрі "історична реконструкція". Кожна серія наочно та ілюстративно оповідає про яскраві відомі та маловідомі події, котрі відбулися в історії України.

   За основу взяті праці відомих істориків, таких як: М. Грушевський, Н. Полонська-Василенко, Д. Дорошенко, Д. Яворницький та інших. У проекті розглянуті: історія ранніх поселень на території українських земель (Крим); Київська Русь і Галицько-Волинське князівство; Україна у складі Великого князівства Литовського, за приєднання до нього Русі, та по утворенні Речі Посполитої; історія Запорізької Січі.

  Для ілюстрації історичних подій використовуються сучасні засоби візуалізації: дво- та тривимірні моделі ландшафту, будівель, атрибутів, людей в одязі описуваного часу і.т.д., тривимірна анімація окремих подій, анімовані карти, портрети та коротка інформація про знакових людей.

  Хотіли би звернути Вашу увагу на 7 і 8 серії. В них оповідаються події, які мають пряме відношення до історії древнього Коростеня - Іскоростеня. Сьома серія присвячена князю Ігорю. Від часу приходу до влади — до загибелі від рук древлян. У восьмій серії головним героєм виступає вже Ольга, яка мстить за свого чоловіка Ігоря і підступно розправляється з древлянами і спалює древлянську столицю Іскоростень.

  Ролики короткі і дуже легкі для сприйняття.

Джерело: drevlian.livejournal.com

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework