Захоплюючий похід мальовничими куточками Житомирщини ФОТО

   Житомирщина вражає, надихає, захоплює. Ми не втомлюємося відкривати в ній щось нове, показувати нові грані однієї з перлин України, якою дійсно є наша область.  

    На сторінці користувача Івана Лавренчука ми побачили дивовижні світлини, неймовірні пейзажі річки Церем, що в с. Городище.  Похід вихідного дня. 

р. Церем, с. Городище (ред. Новоград-Волинський район Житомирської області). А підписав автор допису свою публікацію так: «Похід вихідного дня. Річка Церем, село Городище».

   Пропонуємо і вам, шановні читачі, поринути в цю подорож. Нехай ці світлини спонукають і вас здійснити хоча невеличкий, але все ж свій туристичний похід, або хоча б прогулянку на свіжому повітрі. А головне, звісно ж, для таких справ — гарна компанія.

   Повертаючись до річки, про яку йде мова в цьому матеріалі,  поглянемо, що ж говорить Вікіпедія: «Церем — річка в Україні, в межах Баранівського і Новоград-Волинського районів Житомирської області, ліва притока Случі (басейн Прип’яті).

   Довжина цієї річки 58 км, площа водозбірного басейну — 611 км². Похил річки 0,8 м/км. Долина рівнинна. Заплава широка, заболочена. Річище слабкозвивисте. Використовується на господарські потреби.

   Бере початок на північ від села П'ятирічки. Тече спочатку на північний схід, далі на північ, потім на північний захід. Впадає до річки Случ, на захід від села Курчиці.

   Найбільші притоки Церема: Жолоб'янка, Кошелівка, Втора (ліва); Кропивня, Лукавець, Зелюня (праві)».

Похід 1

Похід 1

Похід 1

Похід 1

Похід 1

Похід 1

Похід 1

Похід 1

Похід 1

Похід 1

Похід 1

Похід 1

Похід 1

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework