Немов у фільмі жахів: Житомирський фотограф показав, який вигляд має дитячий садочок в зоні відчуження. ФОТО

    Це місце дійсно дуже добре підходить для зйомок фільмів жахів та трилерів, з ним пов'язана одна з найтрагічніших та найсумніших сторінок в історії. Аварія на Чорнобильський АЕС назавжди змінила життя багатьох людей та змусила задуматися та більше дізнатися про таке слово, яке викликає моторошні відчуття — радіація.

     Донині про зону відчуження ходять різноманітні чутки. Житомирський фотограф Олег Любарський, будучи там недалеко, зробив світлини дитячого садочку в селі Копачі. Для кращого розуміння додамо, що знаходиться це страхітливе, закинуте місце від зони відчуження. У дописі на своїй сторінці у Фейсбук він опублікував фото та додав опис до своїх світлин.

     "Чернобыль.  Детский сад в селе Копачи.

   В четырех километрах от ЧАЭС находится заброшенное село Копачи. Во время аварии село попало в зону так называемого "западного следа". На него выпало большое количество радионуклидов и решением властей все дома в селе уничтожили, закопав в могильники, рядом возле каждого дома вырывали большую яму с размером в дом, затем туда скидывали сам дом и закапывали.

    Сохранился только этот кирпичный детский садик 1967 года постройки в честь 50-летия октябрьской революции. Общих видов нет, т.к. я старался делать фотографии без людей/туристов, но в момент моего посещения в этом садике кроме нашей группы было еще несколько групп (в выходные в зоне наплыв туристов), времени было очень мало, мы буквально там провели минут 15, поэтому только несколько крупных планов, что успел выхватить глазом.

    Світлини вийшли дійсно атмосферними, вражаючими, такими, що викликають бурхливі емоції. Ми вважаємо, що в цих небагатьох фото автору вдалося передати особливу атмосферу того закинутого дитячого садочку. Пропонуємо вам, шановні читачі, подивитися на ці фото, аби й собі зрозуміти, чи погоджуєтеся ви з такою думкою, чи, можливо, у вас є свій погляд на ці світлини. Кожен може по-різному сприйняти ці фото, в кожного своє бачення, відчуття того чи іншого, зокрема й мистецтва і світлин. Але байдужими до цих знімків ви точно не залишитеся!

 Kopachi 1
 Kopachi 1
Kopachi 1
Kopachi 1
Kopachi 1
Kopachi 1
Kopachi 1
Kopachi 1
Kopachi 1
Kopachi 1
Kopachi 1
Kopachi 1
Kopachi 1
Kopachi 1
 Фото: Олег Любарський

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework