Гостинність, гармонія затишок і колорит: Сільський зелений туризм на Житомирщині: ФОТО

  Допоки одні туристи, в пошуках незабутніх вражень та відпочинку, їздять до гір, на море, чи ж, приміром, за кордон, інші залюбки відвідують Житомирщину, бо й тут є багато таких місць, де точно варто побувати.

   Ось і житомирська журналістка Ірина Чириця, побувавши в одному мальовничому куточку Житомирщини, поділилася своїми враженнями від мандрівки та трішки розповіла й показала на фото приклад розвитку сільського зеленого туризму на своїй сторінці у Фейсбук.   

  «Залишаю на згадку про сьогодні трішки колоритних фото, які ілюструють сільський зелений туризм на Поліссі. Більше інформації та ілюстрацій буде згодом, але кілька речень все ж напишу. Людей притягують магнітом сільські садиби, де можна відпочити від міста, надихатися свіжим повітрям, позбирати у лісі грибів та ягід, походити двором, вкритим споришем, поїсти борщу з печі, посапати бур’ян на городі (де ж таке задоволення на 16-му поверсі знайдеш) та на кілька днів відмовитися від інтернету і телевізора. У пошуках такої ідилії ми часто їдемо в гори чи до моря, а тим часом туристи з різних куточків України приїздять на Житомирщину, бо у нас під носом теж це є.

  Пан Сергій разом із дружиною Ларисою переїхали в Житомирську область із Маріуполя в 2014 році й оселилися у забутому Богом і людьми селі, куди тепер на відпочинок автобусами з’їзжджаються гості. Секрет популярності їхньої садиби дуже простий – треба любити свою справу і зустрічати, готувати, прибирати, допомагати з любов’ю. Адже туристи – народ романтичний і одразу відчувають, де на них чекають. Розповім одну цікаву історію. На фото побачите великого помічника господарів пса Шаріка, який водить туристів у ліс по гриби і повертає назад. Вдихніть трішки цього спокою і тиші, яку час від часу порушують молоді баранці. А ще привезла додому подарунок від дивовижного співрозмовника — маленького художника Жені. Він ще в пошуках свого авторського стилю, але мандрівка зарядила енергією та натхненням і його)», — зазначила Ірина Чириця в дописі.

kd15071808 2

kd15071808 2

kd15071808 2

kd15071808 2

kd15071808 2

kd15071808 2

kd15071808 2

kd15071808 2

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework