Коростеню подарували туристичний логотип

  Благодійний фонд Сергія Пашинського розробив та дарує місту Коростень туристичний логотип.

  Про це повідомляється на сторінці Благодійного фонду у «Фейсбук».

  Як йдеться в повідомленні, Фонд пропонує розробити туристичну стратегію розвитку міст Полісся, а розробка логотипу для Коростеня – перший крок у цьому напрямку.

  «Полісся – земля, яка має тисячолітню історію, прекрасну природу та чудові традиції. Коростень, Олевськ, Овруч, Лугини – самобутні міста з унікальними природніми та історичними пам’ятками. Все це – безцінний ресурс, який повинен працювати на громаду, але, на жаль, використовується не на повну.

  Поліссю потрібна туристична стратегія розвитку. Ми пропонуємо розробити її разом і вже працюємо у цьому напрямку. Розпочали з Коростеня – древлянської столиці, міста тисячі легенд та історичних пам’яток. Міста, яке за туристичним потенціалом може легко конкурувати з Львовом, Кам’янець-Подільським чи Ужгородом. Перший крок уже зроблено: Благодійний фонд Сергія Пашинського розробив та дарує громаді міста туристичний логотип», - йдеться в повідомленні.

  Представники Фонду запрошують громадськість Коростеня до обговорення туристичного логотипу та інформують, що у волонтерів можна отримати календар із подарованим лого.

Коростень туристичний логотип Коростень туристичний логотип Коростень туристичний логотип Коростень туристичний логотип Коростень туристичний логотип Коростень туристичний логотип Коростень туристичний логотип Коростень туристичний логотип Коростень туристичний логотип Коростень туристичний логотип

Джерело: uzh.life

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework