Яскраві фото, захоплюючі оповідки, велична архітектура: у Житомирі відбудеться безкоштовна екскурсія до Замкової гори

  Реєстрація на безкоштовну екскурсію! Вже незабаром уся планета святкуватиме Міжнародний день туризму. Звичайно і Житомирський обласний туристичний інформаційний центр не залишився осторонь. Там підготували для Вас дещо цікаве!

   Кажуть подорожі роблять людей щасливими, а подорожі рідним краєм змушують закохатися в нього знову й знову. Отож, до Вашої уваги відкрита реєстрація на безкоштовку екскурсію "Серце міста". Назва говорить сама за себе, адже розпочнеться вона в історичному центрі нашого міста біля пам’ятного знаку на честь заснування Житомира. Хто ж його насправді заснував? Відповідь під час екскурсії.

  Далі Ви прогуляєтесь до Замкової гори з якої відкриваються чудові краєвиди. Там ви зможете зробити не тільки вражаючі фото, але й почути цікаві оповідки про цю місцевість. Окраси Замкового скверу - Хрестовозвиженська церква та Собор Святої Софії. Цікаве поруч!

  В межах екскурсії буде також чудова нагода відвідати Житомирський обласний краєзнавчий музей. Екскурсію для вас проведуть його працівники.  По завершенню -  прогулянка вул.Басейною, яка веде до Спасо-Преображенського кафедрального собору. Красень побудований на річці. Річки там немає? А детальніше про це, під час нашої екскурсії. Яка завершиться біля ще одного історичного знаку "Танку Т-34".

  Тривалість екскурсії – 1 год.30 хв.

  Місце зустрічі - пам'ятний знак на честь заснування міста Житомир

  Час - 14:00.

 Зареєструватися можна за посиланням:

  https://docs.google.com/forms/d/1dXO7Vd-0GNS5_8arFCo-mlA-1XoOfcCMWQertkES9Tk/edit 

  Джерело: tic.zt.ua

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework