Пізнай історію рідного краю: у Новограді організовують туристичний проєкт

  Ти активний, любиш вигадувати різні круті ідеї? Тоді спеціально для тебе і твоїх друзів у Новограді організовують молодіжний туристичний проєкт.

  На початку весни у місті стартуватиме проєкт "Майстерня міських екскурсій", що триватиме протягом трьох місяців, передає novograd.city. Його організовує відділ культури й туризму міської ради і запрошує приєднатися тих, хто любить Новоград та хоче, щоб про нього дізналися інші. Під час проєкту учасники пізнаватимуть історію рідного міста, навчатимуться проводити екскурсії та створять, власну авторську екскурсію.

  "Вибравши локацію, старшокласники та студенти відчують себе у ролі екскурсовода та зніматимуть свою захопливу розповідь на відео. Її оцінюватимуть мешканці міста, переглядаючи ролик, розміщений у Facebook. Чия екскурсія набере більшість лайків, той і переміг. На автора найкращої екскурсії чекають приємні сюрпризи та подарунки", - розповідає спеціаліст з питань туризму Юлія Петренко.

  Проєкт розрахований на учнів 8-11 класів. Дізнатися деталі та подати заявку для участі в проєкті можна, зателефонувавши за номером: 063-68-39-644 або (04141) 2-42-81. Анкети приймають до 3 березня.

Фото: Ілля Стецюк

Джерело: novograd.city

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework